Hei alle sammen!

Vi befinner oss i det herrens år 1991. Plata «Flagga ut» var kommet på markedet, og jeg som alltid hadde likt Bjørn Jens allerede fra «Makckøl og måsegg» var overlykkelig… Dennis Locorriere… Stemmen fra Dr. Hook, et band jeg hadde, og fortsatt har et nærmest religiøst forhold til, var med på plata.

På det tidspunktet befant jeg meg i Vesterålen, og du hærranes værden… Bjørn Jens skulle spille på Sortland! For å gjøre en kort historie enda kortere, jeg dro for å høre på Bjørn Jens… Hvordan det er mulig vet jeg ikke, for jeg måtte ha hørt «Oddemann» før, men av en eller annen grunn var det som om jeg hørte den første gang da. Beskjeden som jeg var(og er;-)) så hadde jeg ikke for vane ta kontakt med artistene som spilte, men denne gangen gjorde jeg ett unntak. «Oddeman» gjorde ett slikt inntrykk på meg, at jeg i pausen motet meg opp, gikk bort til Bjørn Jens og fortalte han hva jeg syntes om sangen…. Det var altså første gang jeg møtte han, og har i årene som fulgte møtt han med ujevne mellomrom.

Da vi for en tid siden møttes igjen, for første gang på mange år boblet vi liksom litt over av ideer. Denne siden er en av ideene, og her vil dere etterhvert finne interessante ting. I alle fall hvis dere setter like stor pris på Bjørn Jens sin musikk som deg jeg gjør:-)

Kurt

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *